Vanliga frågor

Får man ta med en vän och provträna eller bara visa gymmet?
Nej, man måste vara medlem för att få tillträde till lokalerna. Det är endast på inskrivningsdagarna när vi tar emot nya medlemmar som vi har visning av gymmet. Att ta med obehöriga till gymmet innebär att man riskerar att bli av med sitt medlemskap, enligt avtalet som skrivits under för att bli medlem.

Måste jag lämna tillbaka taggen när jag inte tränar längre?
Du har betalat en depositionsavgift för taggen och får behålla den hur länge du vill. Om du bestämmer dig för att bli medlem igen, är det bara att betala in medlemsavgiften så aktiverar vi taggen igen.

Varför ändrar ni inte musiken i lokalerna?
Vi erbjuder Mix Megapol som bakgrundsmusik. Önskar någon annan musik så rekommenderar vi att ta med sig egen musikspelare och hörlurar under träningen. Vi kan omöjligt tillfredsställa alla medlemmars önskemål om musik. 

Kan vi få plastmuggar till vattnet?
För att minska mängden sopor har vi valt att endast erbjuda de koppar som finns i pentryt. Diskmedel och diskborste finns så alla kan diska efter sig. Annars rekommenderar vi att man tar med egen vattenflaska till träningen.

Tänker ni skaffa en kaffemaskin?
Nej, vi har inte för avsikt att skaffa kaffemaskin. Gymmet är en ideell verksamhet och vi försöker hålla nere mängden arbetsuppgifter. Att skaffa en kaffemaskin skulle innebära merarbete för oss och kan leda till att det spills kaffe här och där. Gymmet är till för träning - inte kaffepauser.

Kan ni skaffa en boxboll?
Nej, vi tänker inte skaffa en boxboll. Vi bedriver ett motionärsgym och prioriterar annan träningsutrustning som passar och används av så många som möjligt.

Jag skulle vilja ha rejäla fläktar vid löpmaskinerna, kan ni skaffa det?
I dagsläget får alla nöja sig med fläktarna som finns i löpmaskinerna. Att sätta upp starkare fläktar kan störa de som tränar bredvid fläkten. Vi vill också hålla nere antalet inventarier så mycket som möjligt och ändå erbjuda en trevlig träningsupplevelse. Vi arbetar ideellt med gymmet och vill göra det så enkelt som möjligt att driva gymmet för att vi ska ha tid och ork att fortsätta hålla igång verksamheten.